af Peter Kjærgaard Christensen
26. maj 2023
Steiermark - Østrigsk vin i verdensklasse
Steiermark, en malerisk region i det sydlige Østrig, der er kendt for sine bølgende grønne bakker, frodi...
af Peter Kjærgaard Christensen
13. april 2023
Hvis du er en luksuriøs fødevareentusiast, der altid er på jagt efter den næste store smagsoplevelse, er der en kombination, du skal prøve: Østrig...
af Peter Kjærgaard Christensen
15. marts 2023
Stenbidderrogn er en delikat og eksklusiv delikatesse, der ofte serveres som en luksuriøs ret på fine restauranter og til særlige lejligheder. De...
af Peter Kjærgaard Christensen
14. februar 2023
Sankt Laurent er en drue, som ofte overses i vin-verdenen, men som har potentiale til at levere enestående vine. I dette korte indlæg vil jeg fort...
af Peter Kjærgaard Christensen
4. februar 2023
Østrigsk vin og sushi kan for nogen virke som en usædvanlig kombination, men det er faktisk en parring, der giver en unik og gennemført fantasti...
af Peter Kjærgaard Christensen
16. januar 2023
Riesling er en af de mest populære og anerkendte hvide druer i verden, og Østrig er kendt for at producere fremragende Riesling-vine. Riesling-dr...
af Peter Kjærgaard Christensen
10. januar 2023
Vinsmagninger er en af de bedste måder at lære om og nyde forskellige vine på. Når man smager vin, interreserer man sig ikke kun for duft og sma...
af Peter Kjærgaard Christensen
10. januar 2023
Østrig er et land med en rig vinhistorie, der kan spores tilbage til det første århundrede e.kr. Vinproduktionen i Østrig har gennemgået mange f...
af Peter Kjærgaard Christensen
9. januar 2023
Østrigsk vin årgang 2021
Efter årgang 2019 kom en gennemsnitlig årgang 2020 og derefter en exceptionel årgang 2021. De østrigske vinbønder var ikk...
af Peter Kjærgaard Christensen
9. januar 2023
Østrig er kendt for sin lækre mad og de fine vine, der hører til landet. Hvis du er fan af østrigsk mad og vin, så vil du elske at læse videre o...
af Peter Kjærgaard Christensen
9. januar 2023
Mad og vin er en kombination der har været elsket af mennesker verden over i århundreder. Det er ikke svært at forstå hvorfor - når du parrer de...
af Peter Kjærgaard Christensen
6. december 2021
Så ramte ’Kølervæskeskandalen.’ Navnet kommer sig af at stoffet Glykol, der blev tilsat vinene også bruges i kølervæske. Det skræmmende navn er opstod mange journalister opreklamerede skandalen til meget mere end den faktisk var. Sagen er den at meget få Østrigske vinproducenter tilsatte stoffet Glykol til deres vine for at blødgøre dem og dermed gøre dem mere letdrikkelige. Det gjorde at de kunne producere langt mere vin end de i forvejen gjorde og dermed altså også sælge for flere penge.
Brug venstre/højre pile til at navigere i diasshowet eller swipe til venstre/højre, hvis du bruger en mobilenhed