Om KC Vinimport

KC Vinimport er en virksomhed baseret i Viborg. Det langsigtede mål er at være den førende importør af Østrigsk vin i Danmark. Vi leverer hurtigt og effektivt rødvin, hvidvin eller rosé i Viborg og omegn – helt gratis. Vi fokuserer i høj grad på en række fokuspunkter.

 1. Det skal være nemt og hurtigt at få sin vin leveret. 

  I og med at vi en en Viborg baseret virksomhed kan vi levere vinen hurtigere end de fleste hjemmesider kan levere den. Så hvis du pludselig er i panik fordi du får gæster lige om lidt, kan du bare ringe eller skrive til KC Vinimport og det vil være muligt at få vin leveret til døren der også passer til menuen.

 2. Vinen skal smage godt og det skal være muligt at få rådgivning om hvilken man skal vælge! 

  Du skal lede længe for at finde decideret dårlig vin, men når der drikkes vin er det jo for det meste på grund af, at det skal være ekstra lækkert. Derfor har vi smagt en række af vine for at adskille vinene så de både smager godt og samtidig er til en ordentlig pris.

 3. Det skal være ordentlige priser. 

  Vi har ofte undret os over at de store vinkoncerner og supermarkeder kan have 40-60% besparelser på nogle af deres vine. Det må jo være fordi at de tager for meget for vinen i første omgang. Desuden har vi skåret alle de dyre mellemled væk da vinen kommer direkte fra vinbonden. Vores profit er til og med ualmindeligt lav i forhold til resten af vinforhandlerne du ser på nettet og i de fysiske butikker.

 4. Vinen skal være unik og ikke mulig at finde andre steder i Danmark. 

  Nogle gange bliver det bare for kedeligt at sidde at drikke den samme rødvin. Vi har sat det som vores mål at den vin vi sælger skal være unik og et sjældent fund i Danmark. Derudover kommer vores vine fra små unikke og ekslusive vingårde, som håndplukker druerne. Det vil altså sige at du altid kan regne med lidt mere kvalitet for pengene

KC Vinimport